FIETSENBANK.NL
www.fietsenbank.nl  

VVD wil Fietsenbank naast Voedselbank
Fietsenbank voor minima
Handboek weesfietsen
mijnfietsterug.nl
Controleren of een fiets als gestolen staat geregistreerd
Controleren of een fiets gestolen is

Fietsdokter
De Fietsdokter is een begrip in Schilde. De fietsenmaker herstelt en verkoopt in de eerste plaats tweedehands fietsen, maar je kunt er ook een beperkt aantal nieuwe fietsen kopen. De fietsenmaker stelt bovendien sociaal minderbedeelden tewerk. Daarnaast organiseert De Fietsdokter maandelijks een tiental cursussen voor onder andere particulieren, fietsverenigingen en vormingscentra. De nadruk ligt daarbij op het herstellen van fietsen en het stimuleren van het gebruik van de fiets in plaats van de auto. Triodos Bank heeft met een termijnkrediet de aankoop van het gebouw van De Fietsdokter mee gefinancierd.

Tweedehands.Net

FIETSBANK Hoeksche Waard facebook.com/Fietsbank
Mijnsheerenland

We willen, ook met uw hulp, iets doen voor de minima, de medemens in de bijstand en "stille armoede". Kom met suggesties uw expertise, kom ons helpen.

Ga s.v.p. naar MINIMABANK.NL via: 
https://www.facebook.com/pages/MINIMABANKNL/451504984955456  en Like MINIMABANK.NL hiermee doe je anderen een plezier. We hebben meer volgers (dus likes) nodig om meer mensen te kunnen bereiken om deze te kunnen enthousiasmeren voor het ontplooien van meer burgerinitiatieven, burgerparticipatie en maatschappelijke initiatieven.

Help ons daarmee helpt u indirect de minima in uw omgeving.

Gezocht werk en uitgifte ruimte: Heeft u ruimte waar vrijwilligers we kunnen repareren en fietsen aan mensen in de bijstand en stille armoede kunnen uitgeven? Bel ons dan op 0186-601034.

De initiatiefnemers Arjan en JosÚ van der Perk, hebben te kennen gegeven dat ze niet meer 'lastiggevallen' willen worden, voor hun is het na ▒ 19 maanden inspanning voor de minima definitief afgelopen.06-51462368

Gratis doe het zelf tips:
Fiets transportrek monteren
Hoe plak je een fietsband?
Fiets repareren.
Hoe kun je zelf een fiets repareren?
YouTube filmpjes fietsreparatie

 

 

Ga naar contact: voor een gratis vermelding van uw lokale fietsbank op deze pagina.